...olkoon se siis sitten koulu :D
Se siis on jatkunut ja vieläpä ihan hyvin,melkeinpä kiitettävästi.Tai ainakin numeroiden perusteella,tuskin yhtään entistä enempää olen ihastusta aiheuttanut - pikemminkin päinvastoin...ei ole helppoa olla aikuisopiskelijana nuorison keskellä.
Anyways,paljon on tultu tehtyä ja ennekaikkea OPITTUA.Hämmästelen kuinka hyvin näinkin emmentaljuustoutuneet aivot (siis reikäiset) vielä omaksuvat uusia asioita ja muistavat ne.Toki välillä lyö tyhjää ,vituttaa, tekee mieli lopettaa koko touhu ja muuttaa Itä-Turkestanin kattilavajoamaan kasvattamaan herkkusieniä - mutta sitkeys nähtävästi palkitaan taidoilla joista itsekin säännöllisesti häikäistyy.

Loma on nyt meneillään - erittäin tervetullut ja kaivattu sellainen,tämän vuoden jälkeen olin aivan kuitti ja uuvahtanut.Enää vuosi jäljellä ja se taitaa sitten olla melkoisen rankka.Hieman hirvittää jo etukäteen ensi kevät,opinnäytetyö ja muut hässäkät.Mutta kun pidän pään kylmänä (ei siis pipoa talvella) ja keskityn pelkästään omaan työhöni niin luulen että se menee ... ihan ok.

Luovuus ja ideat ei ole lähteneet lomalle,joskin se ois ihan toivottavaa välillä.Tämän aamun vietin parvekkeella kahvia & savukkeita nauttien ja miettien kaiken maailman vaatteita joita haluaisin tehdä.Pitäisi olla 16 kättä,muutama pää lisää (silmiä tarvitaan monta paria) ja vuorokaudessa vähintään 79 tuntia niin sitten ehkä saisin kaikki ideat tehtyä seuraavan 46 vuoden aikana.
Tavoite on siis asetettu  ....

Palaan asioihin pikemminkin kuin itse uskonkaan.