Tässä muutama joihin oon tarpeeksi tyytyväinen jotta ne kehtaan näyttääkin... :)



Kevään näyttötyönä isosiskolle tehty 50-luku henkinen halterneckmekko.Ihanaa viskoosipuuvillaa,vuorituksessa tuttua venetsiaa.Kiva työ tehdä,näyttää systerin päällä hyvältä ja arvostelukin meni nappiin eli kiitettävä :) Pitää vielä väkertää mekolle alushame tyllikerroksilla jotta saadaan puolikellohelmaa hieman koholle.



Samaiselle siskolle retro henkinen hippimekko,60-lukua noudatellen.Strechsatiinipuuvillaa,mukavan napakkaa mutta silti hyvin laskeutuvaa.Ihanan psykedeelinen väritys ja mallikin on ihan ok.Systeri tykkää,onko muulla mitään väliä?




Ilmaakin ohuemmasta puuvillabatistista tehty paita,tämäkin meni siskolle :) Alkuperäisessä mallissa oli sellaiset perhoshihat mutta jätin ne pois koska olis muuten mennyt hieman über romanttiseksi.Hauska kuosittelu ja ihan kiva tehdä.Ja taas sisko tykkäsi :)

Kaikki nuo vaatteet on muuten tehty ns. löytökankaista eli sellaisista paloista joita ei enää saa mistään,jotka ovat just sen kokosia paloja että niistä saa nipinnapin vaatteen tehtyä ja jotka on omalla tavallaan melkoisen ihania :)